Category: Foto Kegiatan Sekolah

0

Mieling Basa Indung Sadunya

Sampurasun, kaping 21 Februari ku UNESCO tos ditetepkeun minangka dintenan “Mieling Basa Indung Sadunya”. Tantos pikeun urang sunda mah basa indung teh basa sunda. Saur karuhun urang, “Basa teh ciciren bangsa”. Tegesna, disebat ayana...