Mieling Basa Indung Sadunya

Sampurasun, kaping 21 Februari ku UNESCO tos ditetepkeun minangka dintenan “Mieling Basa Indung Sadunya”.

Tantos pikeun urang sunda mah basa indung teh basa sunda. Saur karuhun urang, “Basa teh ciciren bangsa”. Tegesna, disebat ayana urang sunda teh lantaran aya basana.

Dina raraga Mieling Poe Basa Indung Internasional Taun 2019, SMKN 15 Bandung ngajakaaan..Hayu urang make basa sunda di imah, di sakola, dimamana..πŸ—ΊπŸŒπŸ’

Hatur nuhun kanggo nu tos ngeusian acara dina kagiatan ieu.. Barudak paduan suara nu tos ngabuka kagiatan, XII @jasabogaa15 nu tos maraceuh nampilkeun drama sunda Cinderela..Mimiperinateukiaaat πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜†

Barudak Seni Tari n barudak X Tata Boga 2 nu tos nampilkeun drama sunda Babad Limbangan.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *